– Des de 1883 –

140 anys d’administració de finques a Barcelona,
sent l’administració de finques més antiga d’Espanya

HISTÒRIA I EQUIP

A finals del segle XIX, el 13 de desembre de 1883, una escriptura notarial atorgà poders a Don Esteban Anglés Palmer per administrar béns immobles. Va exercir l’activitat de procurador en el seu domicili particular, situat al Passeig Sant Joan número 16.

Uns anys més tard es va incorporar al negoci de l’administració de finques el seu gendre, Joan Hosta Bellpuig. Després de treballar sogre i gendre colze amb colze, i després de la mort de Don Esteban Anglés Palmer en 1931, Joan Hosta Bellpuig va continuar amb el negoci familiar.

En 1936 Joan Hosta Bellpuig, al inici de la Guerra Civil espanyola, va ser requerit per formar part del Comissionat de la Vivenda de la Generalitat Republicana. Un cop finalitzada, en 1939, va reprendre la seva activitat professional traslladant el seu despatx a la Via Laietana número 37 i, d’aquella manera, seguir cuidant de les finques que havia portat amb anterioritat a la guerra.

En l’any 1947 es va incorporar al despatx el seu fill Esteban Hosta Anglés, advocat, qui va donar un gran impuls i prestigi al negoci. Junts van consolidar la seva administració de finques com una de les més reconegudes del sector. A més, Esteban Hosta Anglés, va formar part de la inicial Associació d’Administradors de Finques de Catalunya i va ser Vicepresident durant més de tres dècades del Col·legi d’Administradors de Barcelona i Lleida.

En 1974 es va incorporar a Finques Hosta un dels fills d’Esteban Hosta Anglés, Lluís Hosta Soldevila, advocat i agent de segurs.

Amb posterioritat, en 1984, el menor dels seus quatre fills, Jordi Hosta Soldevila, advocat i agent de la propietat immobiliària, es va incorporar a la quarta generació d’administradors de finques de la mateixa família.

Amb la mort d’Esteban Hosta Anglés, en 1997, es van quedar al davant del negoci els seus fills Lluís i Jordi. Junts van fer créixer el negoci familiar, convertint-lo en lo que avui és una empresa capaç d’unir tradició amb modernitat.

Al desembre de 2005, després de molta entrega i dedicació, van decidir que, pel volum empresarial adquirit, era el moment idoni per traslladar-se al carrer Comte de Salvatierra número 5 i poder ampliar les seves línees de negoci.

Xavier, advocat i agent de la propietat immobiliària, Carlota, advocada, Cristina, graduada en Administració i Direcció d’Empreses, i Ariadna, oficial habilitada pel Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, formen la cinquena generació de Finques Hosta.

Actualment el nostre equip està format per un grup de persones amb una àmplia experiència en el sector de l’administració de finques, entre el quals es troben administradors de finques col·legiats, advocats i una graduada en Administració i Direcció d’Empreses.

ON ESTEM

Direcció
Comte de Salvatierra, 5 / Via Augusta, 13-15 Desp. 514-516
08006 Barcelona
Obrir a GoogleMaps >
Telèfon central 93 310 31 00
Telèfon comercial 93 310 56 77
E-mail hosta@hosta.cat
E-mail comercial comercial@hosta.cat

contacte

    Estic d'acord amb la Política de Privacitat segons normativa de protecció de dades vigent.