Política de privadesa

La utilització d’aquesta web i dels seus formularis requereix l’acceptació del tractament de les dades de l’usuari conforme a aquesta política de privadesa, incloent la recopilació de dades d’accés i l’enviament d’informació comercial per via electrònica.
Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: *HOSTA ADVOCATS ASSOCIATS, S.C.P.

Adreça: C/ *COMTE DE *SALVATIERRA, 5 *DESP. 514-516 08006 BARCELONA
Dades de contacte del responsable: 93 310 31 00 email: hosta@hosta.cat

Finalitat del tractament de les dades

Les dades es tracten amb l’objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web així com atendre les sol·licituds dels usuaris de la web, portar un registre de visites (adrecis IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web, així com si escau enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre els nostres productes i serveis.

En cas d’emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinats dades personals, els quals es tractaran per a la finalitat per la qual se sol·liciten.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals, si escau per a l’execució d’un contracte o *precontrato.

Destinataris i transferències

Destinataris: *HOSTA ADVOCATS ASSOCIATS, S.C.P.

No es preveu la transferència internacional (fos de l’Espai Econòmic Europeu), salvo amb finalitats d’emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l’existència d’una decisió d’adequació, sobre la base de l’existència de garanties adequades, així com entitats adherides a l’acord *privacy *shield (http://www.privacyshield.gov)

Termini de conservació de les dades

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment

Drets de les persones

Els interessats tenen dret a:

 • Accedir, rectificar i suprimir les seves dades
 • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades
 • Oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació
 • Retirar el consentiment prestat, si escau

Per a això poden enviar la seva sol·licitud:

 • Per correu electrònic, escrivint a hosta@hosta.cat incloent en l’assumpte especificant en l’assumpte la referencia “Protecció de dades”
 • Per escrit, dirigint-se a *HOSTA ADVOCATS ASSOCIATS, S.C.P., C/ *COMTE DE *SALVATIERRA, 5 *DESP. 514-516 08006 BARCELONA (BARCELONA)

El titular de les dades haurà d’adjuntar a la sol·licitud la fotocòpia el seu DNI.
També poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control de protecció de dades.
Veracitat i actualització de les dades

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, complets i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; *HOSTA presumirà que les dades han estat facilitats pel titular dels mateixos. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incomplets o no actualitzats o relatius a una altra persona.

L’usuari ha de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

*HOSTA ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat en Internet no són absolutament inviolables.

Menors d’edat

*HOSTA prohibeix l’ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En cap cas el menor podrà facilitar a *HOSTA dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, com les dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol uns altres, sense el consentiment dels titulars de tals dades.

Analítiques Web

Aquesta web empra diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el programari o maquinari de navegació, etc. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística sobre l’ús de la web de l’empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple:

 • Analítiques web de tercers
 • Mapes de tercers
 • Vídeos de tercers
 • Compartició en xarxes socials
 • Botons “favorit” “m’agrada” “+1” i similars

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria de complements de tercers recopilen què pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de la funció Google *Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google *Inc (1600 *AMPHITHEATRE *PARKWAY, *MOUNTAIN *VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google.

Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari, així com informació relativa a la seva adreça IP. Google *Analytics fa ús de *cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, conforme a la següent política de privadesa: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=es

En utilitzar est la web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats indicades.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google *Inc (1600 *AMPHITHEATRE *PARKWAY, *MOUNTAIN *VIEW, CALIFÒRNIA, USA), com per exemple vídeos de *Youtube, mapes i botons “+1”. Per a això, en usar la web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de *cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privadesa: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

En utilitzar est la web l’usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats indicades.